Forumas

Kelionė iš Gatwick

Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Kelionės, poilsis
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti kitą temą  
Autorius Pranešimas
interim
Moderatorius

Prisijungė: 2010 01 05

PranešimasSk. 2010-05-16 18:50:55 Atsakyti su citata
Ačiū icibici Smile aš taip senai ten buvau kad nė neprisimenu kaip atrodo viskas Smile
O laiko pasilikau daugėliau jei sugalvotu kas nors kur nors vėluoti Smile
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
neesme6

Prisijungė: 2010 07 24

PranešimasŠt. 2010-07-24 21:58:40 Atsakyti su citata
Sveiki visi. Smile Turiu klausima - atvyksime i Gatwicko oro uosta, south terminal. Iki centro nusprendeme vaziuoti su Easy Bus autobusiuku, nes pigiausia. Taciau siame oro uoste busime pirma karta. Gal galetumet mazdaug pasakyt, ar sunku rast Easy Bus stotele, nuo kurios veza i centra? Ar yra kokie aiskus zenklai? Man panika.. Sad
icibici

Prisijungė: 2006 10 08

PranešimasSk. 2010-07-25 12:50:11 Atsakyti su citata
neesme6 rašo:
Sveiki visi. Smile Turiu klausima - atvyksime i Gatwicko oro uosta, south terminal. Iki centro nusprendeme vaziuoti su Easy Bus autobusiuku, nes pigiausia. Taciau siame oro uoste busime pirma karta. Gal galetumet mazdaug pasakyt, ar sunku rast Easy Bus stotele, nuo kurios veza i centra? Ar yra kokie aiskus zenklai? Man panika.. Sad

nepanikuok, ten tiek rodykliu, kad tikrai rasi Smile beje visada paklaust gali kur yra storele ir tikrai geranoriskai tau bus parodyta, o gal net ir nuves
neesme6

Prisijungė: 2010 07 24

PranešimasSk. 2010-07-25 15:16:05 Atsakyti su citata
icibici rašo:
neesme6 rašo:

nepanikuok, ten tiek rodykliu, kad tikrai rasi Smile beje visada paklaust gali kur yra storele ir tikrai geranoriskai tau bus parodyta, o gal net ir nuves

Dekui, nuraminai! Wink Prisispausdinau jau net visokiu Gatwicko planu, kad nepasiklystume. Laughing
Fungas

Prisijungė: 2009 08 08

PranešimasSk. 2010-07-25 16:58:18 Atsakyti su citata
jei jau radai koks autobusas tau tinkamiausas-rasi kur jis stoja.tik neklausk zmoniu gatwice-jie angliskai nesupranta Wink
Moderatorius

Prisijungė: 2010 01 05

PranešimasSk. 2010-07-25 17:41:35 Atsakyti su citata
Per Southern dabar galima užsisakyti bilietukus su 25% nuolaida, tiems kas taupo Smile http://tickets.southernrailway.c.. .anning/MixingDeck
nicca3

Prisijungė: 2012 06 26

PranešimasAntr. 2012-06-26 20:49:50 Atsakyti su citata
sveiki, as su sese keliauju is Londono i Lietuva si savaitgali.. Man tuo metu bus 17metu (18 metu bus uz keturiu dienu nuo skrydzio), sesei 7 metai. Ar reikalingas koks nors dokumentas su tevu leidimu man persivezti seseri? Keliauju viena nuo 14 metu, nors ir turejau notaro leidima vazineti viena, jo prase tik pirma karta skrendamt is Lietuvos i Anglija. zodziu, mama bijo, kad nepraleis musu per muitine. Nors kai skambinausi i Ryanair sake neturetu buti problemu, vistiek kazkaip baisu. gal kas buvote panasioj padeti? Aciu labai Smile
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Kelionės, poilsis Visos datos yra GMT + 1 valanda
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Puslapis 33

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume