Forumas

Kelionės mikroautobusais

Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Kelionės, poilsis
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti kitą temą  
Autorius Pranešimas
Saulius

Prisijungė: 2006 11 19

PranešimasŠt. 2011-06-04 20:11:10 Atsakyti su citata
Smurfas rašo:
Kaina £££

oho nieko sau, as viena karta vaziavau i Vilniu su Ecoline tai man kainavo 72 karalienes, jo pabrango kapitaliai matau Smile

Prisijungė: 2011 08 11

PranešimasKv. 2011-08-11 14:42:28 Atsakyti su citata
Man idomu kiek vidutiniskai trunka kelione is Lietuvos i Anglija, ar mikroautobusas stoja pries sienos?
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
interim
Moderatorius

Prisijungė: 2010 01 05

PranešimasKv. 2011-08-11 20:24:34 Atsakyti su citata
jie rašo 24 valandos , aš važiavau dvi paras Very
Happy yra kas netgi ilgiau Very
Happy na šiaip manau realus minimumas tai pusantros paros... prie sienų nestoja kaip ir, didžiausia tikimybė, kad dokumentus tikrins tik važiuojant iš Prancūzijos į Angliją, na bet ne visų situacija vienoda Smile
A&J

Prisijungė: 2009 05 10

PranešimasKv. 2011-08-11 22:16:18 Atsakyti su citata
interim rašo:
jie rašo 24 valandos , aš važiavau dvi paras Very
Happy yra kas netgi ilgiau Very
Happy na šiaip manau realus minimumas tai pusantros paros... prie sienų nestoja kaip ir, didžiausia tikimybė, kad dokumentus tikrins tik važiuojant iš Prancūzijos į Angliją, na bet ne visų situacija vienoda Smile

man kazkas antrino, kad tipo nesamone kad mes vaziuojam 30 valandu, jie nuvaziavo per 22...
Tai vat as irgi sakau kad nesamone jog 22 valandos..., nebent siusiuko nestojo niekur, kuro nesipyle...plius gyvena Doveryje ir tiesiai privaziavus buvo keltas, o LT gyvena Marijampoleje... na tada dar imanoma, ai ir visur skrist zenkliai virsyjant greiti...

Siaip realiai vaziuojama be miego 25-27 val, priklausys kiek stosit, bet ir vel, musiet kompany turi but nemirtinga arba 2 vairuotojai. Su miegu apie 30 val trunki (iskaitant kelta)
interim
Moderatorius

PranešimasPen. 2011-08-12 20:38:46 Atsakyti su citata
O jei dar autobusiukas sugenda, ar vairuotojas pasiklysta... Laughing Laughing Laughing Laughing
A&J

Prisijungė: 2009 05 10

PranešimasPen. 2011-08-12 22:54:30 Atsakyti su citata
interim rašo:
O jei dar autobusiukas sugenda, ar vairuotojas pasiklysta... Laughing Laughing Laughing Laughing

as nekalbejau api X-failus... as kalbejau apie simple vaziavima Very
Happy

A ka, taip baisiai buvo?
Tai siaip galima butu idet ir telefono numerius ir firma per kuria vaziavai, kad nesusigundytu niekas daugiau...
interim
Moderatorius

PranešimasSk. 2011-08-14 20:33:11 Atsakyti su citata
Aš kažkaip galvoju aprašyti visą nuotykį su komentarais nuo A iki Ž, nes kai pradėjo ieškotis vežėjų tai pasirodė visas tokių firmų lygis..... Very Happy dabar tik reikia susirasti jų vizitinę, nes net nesinorėjo numerio saugot tokių "verslininkų"
Saulius

Prisijungė: 2006 11 19

PranešimasSk. 2011-08-14 21:05:15 Atsakyti su citata
interim rašo:
Aš kažkaip galvoju aprašyti visą nuotykį su komentarais nuo A iki Ž, nes kai pradėjo ieškotis vežėjų tai pasirodė visas tokių firmų lygis..... Very
Happy dabar tik reikia susirasti jų vizitinę, nes net nesinorėjo numerio saugot tokių "verslininkų"

bus idomu paziureti nes as ir pateiksiu duomenys vezejo su kuriuo vaziavo mano zmona ir liko labai patenkinta vairuotoju, tik gaila kad jis veza iki Mariampoles, Alytus, Kaunas, bet su juo ji labai saugiai davaziavo ir turi geru prisiminimu

Prisijungė: 2011 08 14

PranešimasPir. 2011-08-15 01:27:36 Atsakyti su citata
Mano patirtis ne kokia... pirma karta vaziavau pati mikriuku is kauno pries metus. Tai nesamones prasidejo nuo pat bandymo susitarti kada isvykstam. Vienas vairuotojas pasake viena laika, taciau liepe isvaziavimo dienos isvakarese pasiskambinti dar pasitikslinti. Paskambinus atsiliepe kitas zmogus, kuris nesuprato ko as is vis noriu. Galiausiai po ilgo pokalbio issiaiskinom, kad as kalbejau ne su juo, o mikriuko savininku, kuris jau prisventes siuo metu miega, nes ryt kelione Very
Happy na ir ka pasieme vairuotojas mane is namu, labai buvo nepatenkintas kad su dviem lagaminais, nors kai taremes ( su tuo pirmuoju vairuotoju) sake kad ir tris galiu veztis Very Happy na ir tada prasidejo kelione ne i anglija o po kauna Very
HappyD niekaip jis negalej surasti kur tie zmones laukia ir kuria valanda juos paimti, kur nuvaziuodavo ten nerasdavo Very
Happy taip pravazinejom apie dvi valandas,kol galiausiai issimiegojo antrasis vairuotojas. Paemus ji is namu pradejo vykti viskas sklandziaujei taip galima pasakyti, bent sitas zinojo is kur zmones surinkt, nes jis buvo su visais taresis :DDD na ir galiausia po 3 ar 3.5 val pasivazinejimo isvaziavom is kauno. Kelione buvo taip pat ne is lengviausiu, nes pirmajam vairuotojui skaudejo pa vakaryksciu isgertuviu galva, todel teko stoti neretai degalinese alaus, kad geriau pasijaustu Very
Happy na o tada numiges siek tiek sedo ir prie vairo, nesijauciau labai saugiai. Kompanija irgi idomi, be dainu ir be isgertuviu neapsieita, kad kelelis neprailgtu Smile tokiu atveju tenka arba prisijungti arba bus labai liudna ir graudu i tokius ziureti Very HappyD tokia mano patirtis, vienintelis pliusas - greitai nuvaziavom (na pradedant skaiciuoti laika nuo isvaziavimo is kauno) Very Happy per 24 val atvykau i londona.
apie antra karta gal nepasakosiu, nes labai jau issipleciau si kart Smile
daliusk

Prisijungė: 2011 02 14

PranešimasSk. 2011-08-21 11:47:33 Atsakyti su citata
Mikriuku važiuojant iš Lietuvos, galima vežtis 15 blokų cigarečių?
interim
Moderatorius

PranešimasSk. 2011-08-21 15:18:45 Atsakyti su citata
mes vakar nagrinėjomės muitinės UK skrajutę ir ten aiškiai parašyta kad galima vežtis kiek nori iš EU į EU jei sumokėti VAT ir jei savo reikmėms ar dovanoms, aišku jei daugiau nei 3200 cigarečių tai jie gali "uždavinėti klausimus" kam kas kaip kodėl, tačiau patys juodu ant balto rašo, kad galima vežtis, svarbu kad būtų čekis
kitokia99

Prisijungė: 2012 06 07

PranešimasTr. 2012-09-19 00:20:50 Atsakyti su citata
Zadejau mikriuku i Lietuva vaziuot, mat bagazo turesiu, bet pasiskaicius komentaru, tas noras dingsta, nes su autobusu nera toks jau baisus tas kainu skirtumas, tik kelione 41h... Menkas malonumas, bet su girta ar apsiginklavusia liaudim irgi ne kazkas. Arba pusgirciais vairuotojais. Nors siaip per ta firma pora kart siuntinius siunciaus ir viskas buvo greitai ir tvarkingai (nors greitis man ir nerupejo), bet radau skundu internete... Gal kas patikimai nuvaziavo iki Vilniaus?
kaimietis

Prisijungė: 2008 10 08

PranešimasTr. 2012-09-19 08:12:41 Atsakyti su citata
tase dek i mikriuka, o pati skrisk lektuvu. ner cia ka galvot. arba skrisk su wizz air, pirk bagaza, ir galesi 32kg prisikrauti.
kitokia99

Prisijungė: 2012 06 07

PranešimasTr. 2012-09-19 12:52:49 Atsakyti su citata
Aciu kaimieti! Labai nemegstu Wizz, nes anksti skraido ir nepatogu man iki traukiniu stoties nusigaut, bet dar labiau - girtu snukuciu Very
Happy Taigi wizz nugalejo! Smile
kaimietis

Prisijungė: 2008 10 08

PranešimasKv. 2012-09-20 08:32:02 Atsakyti su citata
Hm, ar geriau pakenteti 2.5 val, ar su tais paciais girtais snukiais mikriukuose pusantros ar dvi paras kalatotis ir lenkijoj su fura pasilabinti. Kiekvienam savo.
Aisku wizz skraido labai anksti, ypac rytinins reisas is LT, Lutonas irgi sucks. Girti buduliai tolygiai pasiskirste visuose linijose, tiek ryan, tiek, wiz, tiek star1 budavo.
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Kelionės, poilsis Visos datos yra GMT + 1 valanda
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Puslapis 34

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume