Atsinaujinęs „Lituanica Beckton“ restoranas kviečia į lietuvišką Europą!  

 
 
 
 
 

„Pagrindinis atsinaujinusio restorano tikslas – europietiškų skonių įvairovė. Pagrindiniame meniu išliko visi tradiciniai lietuviškos virtuvės patiekalai, o dienos pasiūlymus kasdien papildome sveikais europietiškos virtuvės patiekalais.

Atrenkame įdomiausius vegetarinius, žuvies patiekalus. Šiandien mes drąsiai sakome, kad esame europietiški, įdomūs ir patrauklūs visiems valgytojams,“ - sako restorano vadybininkė Laima Motūzaitė.

Atnaujinti restorano interjerą buvo patikėta žinomam menininkui iš Lietuvos Laisviui Januliui. Jo aistra ir ištikimybė formos grynumui, išbaigtumui, funkcionalumui bei novatoriškumui pakeitė restoraną iš esmės ir pranoko visus vadovybės lūkesčius.

Uždaras valgymo saleles tapybos akcentais išpuošęs menininkas pavertė jas mažomis jaukiomis meno galerijomis, ypač tinkančiomis ilgiems, ramiems pasisėdėjimams. Pagrindinėje salėje esanti erdvė labai patogi skubančiam klientui. Mobilūs baldai suteikia lengvumo ir paprastumo pojūtį, leidžia jaukiai leisti laiką mažose grupelėse, o prireikus erdvę galima lengvai transformuoti dideliai kompanijai.

Populiariausi restorane vis tik išliko karbonadas, cepelinai, bulviniai blynai, plokštainis, varškės apkepas, kurį, beje, patiekiame su mūsų pačių pagaminta uogiene. Šiems patiekalams gaminti naudojame šviežią, nešaldytą mėsą.  Skaityti toliau...

2016-10-04 / 13:29

„Pagrindinis atsinaujinusio restorano tikslas – europietiškų skonių įvairovė. Pagrindiniame meniu išliko visi tradiciniai lietuviškos virtuvės patiekalai, o dienos pasiūlymus kasdien papildome sveikais europietiškos virtuvės patiekalais.

Atrenkame įdomiausius vegetarinius, žuvies patiekalus. Šiandien mes drąsiai sakome, kad esame europietiški, įdomūs ir patrauklūs visiems valgytojams,“ - sako restorano vadybininkė Laima Motūzaitė.

Atnaujinti restorano interjerą buvo patikėta žinomam menininkui iš Lietuvos Laisviui Januliui. Jo aistra ir ištikimybė formos grynumui, išbaigtumui, funkcionalumui bei novatoriškumui pakeitė restoraną iš esmės ir pranoko visus vadovybės lūkesčius.

Uždaras valgymo saleles tapybos akcentais išpuošęs menininkas pavertė jas mažomis jaukiomis meno galerijomis, ypač tinkančiomis ilgiems, ramiems pasisėdėjimams. Pagrindinėje salėje esanti erdvė labai patogi skubančiam klientui. Mobilūs baldai suteikia lengvumo ir paprastumo pojūtį, leidžia jaukiai leisti laiką mažose grupelėse, o prireikus erdvę galima lengvai transformuoti dideliai kompanijai.

Populiariausi restorane vis tik išliko karbonadas, cepelinai, bulviniai blynai, plokštainis, varškės apkepas, kurį, beje, patiekiame su mūsų pačių pagaminta uogiene. Šiems patiekalams gaminti naudojame šviežią, nešaldytą mėsą.  
Skaityti toliau...

Naudinga informacija