Meghan Markle buvęs bičiulis: jau atsibodo jos nuolatiniai kaprizai - Anglija.lt
 

Meghan Markle buvęs bičiulis: jau atsibodo jos nuolatiniai kaprizai 

Meghan Markle buvęs bičiulis: jau atsibodo jos nuolatiniai kaprizai
123rf nuotr.

Piersas Morganas užsipuolė Meghan Markle dėl sprendimo tapti kviestine „Vogue“ žurnalo redaktore: esą, tai absoliučiai nesuderinama su nuolatiniais jos kaprizais reikalaujant privatumo, skelbia „The Sun“.

Laidos „Good Morning Britain“ vedėjas savo skiltyje „The Daily Mail“ atkreipia dėmesį, jog 37 metų Sasekso kunigaikštienė praeitą mėnesį praleido Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo valstybinį vizitą, nes buvo motinystės atostogose. Tik kažkodėl būnant nėščiai laiko ir jėgų redaguoti mados bibliją vadinamo žurnalo rugsėjo mėnesio numerį nepritrūko.

Per vieną iš „Good Morning Britain“ laidų birželį P. Morganas neseniai motina tapusią britų karališkosios šeimos narę kaip reikiant sukritikavo dėl sprendimo nedalyvauti JAV prezidento vizito proga surengtame bankete.

Tvirtindamas, kad, ignoruodama D. Trumpą ir savo žurnalo viršeliui pasirinkdama penkiolika novatorių, pasisakančių už „lygybę ir atvirumą“, „Meghan išreiškė tokią stiprią politinę poziciją, kokios niekada nebūtų drįsęs išreikšti joks kitas britų karališkosios šeimos narys.

„Priklausai karališkajai šeimai? Būtinoji sąlyga – laikytis kuo įmanoma toliau nuo politikos“.

Teigdamas, kad M. Markle sprendimas „Vogue“ viršelį papuošti „radikaliomis ir liberaliomis“ žvaigždėmis, jį piktina, P. Morganas pridūrė: „Jos pagrindinis vaidmuo dabar yra atstovauti Jungtinei Karalystei – kaip ir visų karališkosios šeimos narių. Štai kodėl jų rūmus, tarnus ir gyvenimo būdą apmoka mokesčių mokėtojai“.

Iš penkiolikos moterų, kurias M. Markle pasirinko žurnalo numeriui tema „Forces for Change“ (liet. Pokyčių jėgos) (tarp jų – Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern ir kovos su klimato kaita aktyvistė iš Švedijos Greta Thunberg), anot P. Morgano, tik penkios yra britės.

Be to, P. Morganas M. Markle kaltina daugiau dėmesio skiriant „Meghan prekės ženklo“ reklamai Jungtinėse Valstijose nei karališkosioms pareigoms. „Ji nuolat virkauja dėl privatumo, be štai ima redaktoriauti žurnalui, tokiu būdu reklamuotis. Maža to, mums aiškina, kaip turėtume gyventi“, – piktinasi P. Morganas.

Kaltindamas princo Harry žmoną dvigubais standartais, P. Morganas prašo M. Markle apsispręsti: ar ji nori būti apolitiška karališkosios šeimos narė, ar „garsenybė-politinė aktyvistė“. 37 metų M. Markle liepą sukėlė nemenką skandalą, neleidusi gerbėjams jos fotografuoti Vimbldone. Moteris argumentavo, kad mačus stebėjo kaip privatus asmuo – atvyko palaikyti draugės Serenos Williams. Kalbant apie privatumą, „The Sun“ pavyko išsiaiškinti, kad neseniai naujuose poros namuose Frogmore kotedže apsigyvenę Sasekso kunigaikščiai savo kaimynams parengė labai konkrečių instrukcijų prie jų nesiartinti ir neglostyti jų šunų.

Praeitą mėnesį paaiškėjo, kad Meghan ir Harry savo namų renovacijai išleido 2,4 mln. svarų mokesčių mokėtojų pinigų – juk reikėjo dviejų oranžerijų ir plaukiojančių grindų jogos studijoje. Be to, karališkoji šeima nusprendė, kad sūnaus Archie krikštynos bus mažos ir privačios, netgi atsisakė įvardyti, ką pasirinko sūnaus krikštatėviais.

Sasekso kunigaikštienė neseniai žurnalistams užsiminė, kad gyvenimas visuomenės dėmesio centre – „tikrai nelengvas“.

Žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas dar 2018 metų pabaigoje viešai pasakojo apie savo bičiulystę su Meghan Markle ir kuo visa tai baigėsi. Skaitytojams pateikiame jo parašytą laišką, kuriame jis atskleidžia tikrąjį Sasekso kunigaikštienės veidą.

Mane metė Meghan Markle. Jei kartais nežinote, ką tai reiškia, aš jums paaiškinsiu – tiesiog žmogus, kurį laikėte savo bičiuliu, vieną gražią dieną be jokio perspėjimo ar paaiškinimo nutraukia bet kokį bendravimą, jis dingsta iš jūsų gyvenimo. Visiems laikams. Labai gerai prisimenu tą jausmą, nes iki tol man nebuvo nutikę nieko panašaus. Visa ši situacija pasirodė be galo keista. Viskas prasidėjo gražų 2015 metų rudens pavakarį, kai nusprendžiau socialiniame tinkle „Twitter“ sekti keturias serialo „Suits“ žvaigždes. Viena iš jų buvo Meghan Markle.

Po kelių minučių iš jos gavau asmeninę žinutę: „Sveiki, ačiū, kad tapote sekėju. Aš didelė jūsų gerbėja!“ Atsakiau, ir ateinančius kelis mėnesius susirašinėdavome kone kas dieną. Plepėdavome praktiškai apie viską – pradedant šaunamųjų ginklų sukeltomis tragedijomis Jungtinėse Valstijose (čia mūsų nuomonės sutapo) bei jos labdaringa kelione Jungtinių Tautų vardu Ruandoje ir baigiant verpimo kursais, kaligrafija ir mus suvienijusia neapykanta kėlimuisi 4 valandą ryto filmavimams: jai seriale „Suits“, o man – laidoje „Good Morning Britain“.

Ji netgi kartais man atsiųsdavo naujų serijų anonsus, tad detaliai aptardavome siužeto linijas ir pikantiškas detales. Internetu Meghan mane supažindino su dar vienu „Suits“ komandos nariu – aktoriumi Ricku Hoffmanu, vaidinusiu Louisą Littą. Su juo taip pat pradėjome reguliariai bendrauti.

Jis man savo santykius su Meghan įvardijo „kaip brolio ir sesers“. 2016 metų vasarį Ricką pasikviečiau į Londoną – jis pasirodė mano laidoje „Good Morning Britain“. Iš tikrųjų praktiškai niekas nežinojo, kas jis toks, smagiai pasikalbėjome, po laidos Meghan nusiunčiau nuotraukų – ji labai džiaugėsi. 2016 metų birželį ji man pranešė: „Savaitę būsiu Londone – suplanuota susitikimų, stebėsiu Vimbldoną. Būtų smagu pasilabinti gyvai“. Pasiūliau savo pamėgtą alinę Kensingtone – ironiška, nes ji visai netoli tos vietos, kur ji dabar gyvena: Kensingtono rūmų.

„Serena Williamas perduoda linkėjimų. Paaiškėjo, kad tu čia labai populiarus. Man pasisekė!“, – parašė ji. Nedažnai girdžiu tokius žodžius, tad, neslėpsiu, jie man paliko įspūdį. Tada ji pasirodė mūsų sutartoje vietoje, ir tikrai labai smagiai praleidome pusantros valandos. Įsodinau ją į taksi, ir Meghan išskubėjo vakarieniauti su bičiuliais madingame Londono „Mayfair“ klube.

Meghan atvirai pasakojo apie savo šeimą – pasakė tikrai itin asmeniškų ir jautrių dalykų, kurių niekada neišduosiu, nes išduočiau jos pasitikėjimą. Dar apie Donaldą Trumpą (tikrai nėra jo gerbėja) ir, žinoma, serialą „Suits“.

Ne kartą klausė mano patarimų dėl karjeros ir žiniasklaidos, domėjosi, ar galėtų patekti į „Good Morning Britain“. Pažadėjau galintis padėti. Iš taksi Meghan man parašė ne vieną žinutę, dėkodama už susitikimą ir tvirtindama, jog laukia nesulaukia, kada vėl bus mieste, ir vėl galėsime susitikti. Ji netgi viešai socialiniame tinkle „Twitter“ pasidžiaugė, kaip buvo „smagu Londone susitikti su bičiuliu“.

Tas bičiulis buvau aš. Tada ir ėmiau tikėti (deja, klaidingai), jog esame draugai. Klydau. Tą patį vakarą ji susipažino su princu Harry, kitą dieną buvo pirmame pasimatyme, ir aš daugiau iš jos nieko negirdėjau. Nė žodelio. Mane metė. Ir ne tik ji. Mane metė ir Rickas Hoffmanas. Iš jo nieko negirdėjau pusantrų metų, o tada staiga vieną dieną jis ėmė ir apsireiškė. Iš karto po karališkų vestuvių gegužę, kuriose, žinoma, dalyvavo.

„Piersai! Apgailestauju neatrašęs. Privalai suprasti: kai tik išgirdau naujieną, iš pagarbos Meghan nebegalėjau dalintis informacija. Dabar jau galiu papasakoti įdomių dalykų! Būtų smagu susitikti tavo pasirinktoje vietoje. Lauksiu žinių. Myliu tave, bičiuli“.

Neatrašiau, nes visgi nesupratau, NESUPRATAU. Tikras draugas kito draugo pusantrų metų nepalieka likimo valiai, juk taip? Tai labai nemandagu.

Tiesą sakant, tos porelės elgesys netgi labai nemandagus. Mane apvyniojo apie pirštą du antros kategorijos aktoriūkščiai, tenorėję iš manęs naudos savo karjerai. Tik štai, kai jų kelyje pasitaikė svarbesnis ir įtakingesnis žmogus – šiuo atveju princas Harry – mane išmetė į šiukšlių dėžę. Dabar, žvelgiant iš laiko perspektyvos, man šis jų projektas netgi pradeda atrodyti vertas pagarbos.

Be to, kas aš toks – buvęs bulvarinio dienraščio redaktorius – kad galėčiau smerkti naudos siekiančias garsenybes? Kita vertus, ši patirtis suformavo gana cinišką ir įtarų požiūrį į Meghan Markle. Ir jos elgesys po vestuvių su princu Harry jį tik sutvirtino. Nuo tos akimirkos, kai prieš vestuves kažkur perskaičiau apie jos pareiškimą, esą „Ko Meghan nori, tą Meghan gauna“, mano širdis nusirito į kulnus.

Bijau, kad būtent tokia ji ir yra iš tikrųjų. Bet kuris asmuo, nesuteiksiantis jai to, ko ji nori, ar tiesiog imsiantis kliudyti jos karjeros planams, bus nustumtas į šalį. Jos pirmasis vyras? Tapo nebereikalingas įsibėgėjus karjerai „Suits“. Jos disfunkcinė šeima? Neįsileido į vestuves. Jos vargšas tėvas? Nušalintas ir pasmerktas dėl nemokėjimo elgtis su sunkiai jo pečius užgulusia žiniasklaidos dėmesio našta. Meghan be skrupulų atsisakė savo tikrojo senojo gyvenimo – jį pakeitė glamūrinis Karalienės, Michele Obamos ir Clooney pasaulis.

Naujame Meghan fantazijų pasaulyje šiaip ne taip vietos liko tik jos motinai Doriai. Deja, senų įpročių taip lengvai neatsikratysi. Negatyvių naujienų apie Meghan kaprizus ir sudėtingą charakterį, kuriomis dalijasi rūmų šaltiniai, daugiau nei pakankamai. Sako, kad papiktino Karalienę vestuvėms pareikalavusi tiaros su smaragdais. Sklando gandai ir apie vis gilėjančius jos nesutarimus su Kate Middleton – pastaroji dėl grubaus Meghan elgesio per mažosios Charlotte suknelės matavimą netgi pravirko.

Sklando gandai, kad Kate labai nepatinka ir itin arogantiškas jos elgesys su karališkuoju personalu. Asmeninė Meghan asistentė Melissa Toubati neseniai vos po pusmečio metė darbą – taip pat nepakėlė Meghan teroro. Karališkieji šaltiniai teigia, kad visiems jau iki gyvo kaulo įgriso jos noras vadovauti ir reikalauti beprasmiškų dalykų, pavyzdžiui, jau 5 valandą ryto elektroniniu paštu ji siunčianti reikalavimus. Be to, šv. Jurgio koplyčioje, kur vyko vestuvės, pageidavo oro gaiviklių – „užmušti tam pelėsių dvokui“. Absurdiškas reikalavimas, kurio, žinoma, niekas nepaisė.

Kai Didžiosios Britanijos karališkųjų rūmų šaltiniai pradeda skleisti tokius nemalonius gandus, deja, bet tenka patikėti, kad dauguma jų – nelaužti iš piršto. Be to, iš asmeninės patirties sakau – nė vienas jų manęs pernelyg ir nestebina.

Tai neturi nieko bendro su seksizmu ar rasizmu, kaip kad teigia kai kurie kvailoki komentatoriai. Esu tikras, kad viskas žymiai paprasčiau: Meghan Markle tiesiog savimyla profesionali aktorė, gavusi gyvenimo vaidmenį ir pasiryžusi iš jo pasiimti viską, ką tik įmanoma.

Ji daugiau nei 20 metų naudojosi kitais, o, atėjus akimirkai, kai jie tapdavo nebereikalingi, be skrupulų atsisveikindavusi „Sudie, nevykėliai“. Aš tai žinau, nes pats buvau iš jų.

Tik su karališkąja šeima toks planas neišdegs: jei ji su jais galiausiai norės pasielgti kaip su manimi, teks stoti prieš sistemą, kurios įveikti tiesiog neįmanoma.

Tai patvirtintų, jei galėtų, tiek princesė Diana, tiek Jorko kunigaikštienė Sarah. Pirmą kartą gyvenime Meghan Markle sužinojo, kad ne visada gaus, ko panorėjusi.

Meghan Markle buvęs bičiulis: jau atsibodo jos nuolatiniai kaprizai
123rf nuotr.

Piersas Morganas užsipuolė Meghan Markle dėl sprendimo tapti kviestine „Vogue“ žurnalo redaktore: esą, tai absoliučiai nesuderinama su nuolatiniais jos kaprizais reikalaujant privatumo, skelbia „The Sun“.

Laidos „Good Morning Britain“ vedėjas savo skiltyje „The Daily Mail“ atkreipia dėmesį, jog 37 metų Sasekso kunigaikštienė praeitą mėnesį praleido Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo valstybinį vizitą, nes buvo motinystės atostogose. Tik kažkodėl būnant nėščiai laiko ir jėgų redaguoti mados bibliją vadinamo žurnalo rugsėjo mėnesio numerį nepritrūko.

Per vieną iš „Good Morning Britain“ laidų birželį P. Morganas neseniai motina tapusią britų karališkosios šeimos narę kaip reikiant sukritikavo dėl sprendimo nedalyvauti JAV prezidento vizito proga surengtame bankete.

Tvirtindamas, kad, ignoruodama D. Trumpą ir savo žurnalo viršeliui pasirinkdama penkiolika novatorių, pasisakančių už „lygybę ir atvirumą“, „Meghan išreiškė tokią stiprią politinę poziciją, kokios niekada nebūtų drįsęs išreikšti joks kitas britų karališkosios šeimos narys.

„Priklausai karališkajai šeimai? Būtinoji sąlyga – laikytis kuo įmanoma toliau nuo politikos“.

Teigdamas, kad M. Markle sprendimas „Vogue“ viršelį papuošti „radikaliomis ir liberaliomis“ žvaigždėmis, jį piktina, P. Morganas pridūrė: „Jos pagrindinis vaidmuo dabar yra atstovauti Jungtinei Karalystei – kaip ir visų karališkosios šeimos narių. Štai kodėl jų rūmus, tarnus ir gyvenimo būdą apmoka mokesčių mokėtojai“.

Iš penkiolikos moterų, kurias M. Markle pasirinko žurnalo numeriui tema „Forces for Change“ (liet. Pokyčių jėgos) (tarp jų – Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern ir kovos su klimato kaita aktyvistė iš Švedijos Greta Thunberg), anot P. Morgano, tik penkios yra britės.

Be to, P. Morganas M. Markle kaltina daugiau dėmesio skiriant „Meghan prekės ženklo“ reklamai Jungtinėse Valstijose nei karališkosioms pareigoms. „Ji nuolat virkauja dėl privatumo, be štai ima redaktoriauti žurnalui, tokiu būdu reklamuotis. Maža to, mums aiškina, kaip turėtume gyventi“, – piktinasi P. Morganas.

Kaltindamas princo Harry žmoną dvigubais standartais, P. Morganas prašo M. Markle apsispręsti: ar ji nori būti apolitiška karališkosios šeimos narė, ar „garsenybė-politinė aktyvistė“. 37 metų M. Markle liepą sukėlė nemenką skandalą, neleidusi gerbėjams jos fotografuoti Vimbldone. Moteris argumentavo, kad mačus stebėjo kaip privatus asmuo – atvyko palaikyti draugės Serenos Williams. Kalbant apie privatumą, „The Sun“ pavyko išsiaiškinti, kad neseniai naujuose poros namuose Frogmore kotedže apsigyvenę Sasekso kunigaikščiai savo kaimynams parengė labai konkrečių instrukcijų prie jų nesiartinti ir neglostyti jų šunų.

Praeitą mėnesį paaiškėjo, kad Meghan ir Harry savo namų renovacijai išleido 2,4 mln. svarų mokesčių mokėtojų pinigų – juk reikėjo dviejų oranžerijų ir plaukiojančių grindų jogos studijoje. Be to, karališkoji šeima nusprendė, kad sūnaus Archie krikštynos bus mažos ir privačios, netgi atsisakė įvardyti, ką pasirinko sūnaus krikštatėviais.

Sasekso kunigaikštienė neseniai žurnalistams užsiminė, kad gyvenimas visuomenės dėmesio centre – „tikrai nelengvas“.

Žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas dar 2018 metų pabaigoje viešai pasakojo apie savo bičiulystę su Meghan Markle ir kuo visa tai baigėsi. Skaitytojams pateikiame jo parašytą laišką, kuriame jis atskleidžia tikrąjį Sasekso kunigaikštienės veidą.

Mane metė Meghan Markle. Jei kartais nežinote, ką tai reiškia, aš jums paaiškinsiu – tiesiog žmogus, kurį laikėte savo bičiuliu, vieną gražią dieną be jokio perspėjimo ar paaiškinimo nutraukia bet kokį bendravimą, jis dingsta iš jūsų gyvenimo. Visiems laikams. Labai gerai prisimenu tą jausmą, nes iki tol man nebuvo nutikę nieko panašaus. Visa ši situacija pasirodė be galo keista. Viskas prasidėjo gražų 2015 metų rudens pavakarį, kai nusprendžiau socialiniame tinkle „Twitter“ sekti keturias serialo „Suits“ žvaigždes. Viena iš jų buvo Meghan Markle.

Po kelių minučių iš jos gavau asmeninę žinutę: „Sveiki, ačiū, kad tapote sekėju. Aš didelė jūsų gerbėja!“ Atsakiau, ir ateinančius kelis mėnesius susirašinėdavome kone kas dieną. Plepėdavome praktiškai apie viską – pradedant šaunamųjų ginklų sukeltomis tragedijomis Jungtinėse Valstijose (čia mūsų nuomonės sutapo) bei jos labdaringa kelione Jungtinių Tautų vardu Ruandoje ir baigiant verpimo kursais, kaligrafija ir mus suvienijusia neapykanta kėlimuisi 4 valandą ryto filmavimams: jai seriale „Suits“, o man – laidoje „Good Morning Britain“.

Ji netgi kartais man atsiųsdavo naujų serijų anonsus, tad detaliai aptardavome siužeto linijas ir pikantiškas detales. Internetu Meghan mane supažindino su dar vienu „Suits“ komandos nariu – aktoriumi Ricku Hoffmanu, vaidinusiu Louisą Littą. Su juo taip pat pradėjome reguliariai bendrauti.

Jis man savo santykius su Meghan įvardijo „kaip brolio ir sesers“. 2016 metų vasarį Ricką pasikviečiau į Londoną – jis pasirodė mano laidoje „Good Morning Britain“. Iš tikrųjų praktiškai niekas nežinojo, kas jis toks, smagiai pasikalbėjome, po laidos Meghan nusiunčiau nuotraukų – ji labai džiaugėsi. 2016 metų birželį ji man pranešė: „Savaitę būsiu Londone – suplanuota susitikimų, stebėsiu Vimbldoną. Būtų smagu pasilabinti gyvai“. Pasiūliau savo pamėgtą alinę Kensingtone – ironiška, nes ji visai netoli tos vietos, kur ji dabar gyvena: Kensingtono rūmų.

„Serena Williamas perduoda linkėjimų. Paaiškėjo, kad tu čia labai populiarus. Man pasisekė!“, – parašė ji. Nedažnai girdžiu tokius žodžius, tad, neslėpsiu, jie man paliko įspūdį. Tada ji pasirodė mūsų sutartoje vietoje, ir tikrai labai smagiai praleidome pusantros valandos. Įsodinau ją į taksi, ir Meghan išskubėjo vakarieniauti su bičiuliais madingame Londono „Mayfair“ klube.

Meghan atvirai pasakojo apie savo šeimą – pasakė tikrai itin asmeniškų ir jautrių dalykų, kurių niekada neišduosiu, nes išduočiau jos pasitikėjimą. Dar apie Donaldą Trumpą (tikrai nėra jo gerbėja) ir, žinoma, serialą „Suits“.

Ne kartą klausė mano patarimų dėl karjeros ir žiniasklaidos, domėjosi, ar galėtų patekti į „Good Morning Britain“. Pažadėjau galintis padėti. Iš taksi Meghan man parašė ne vieną žinutę, dėkodama už susitikimą ir tvirtindama, jog laukia nesulaukia, kada vėl bus mieste, ir vėl galėsime susitikti. Ji netgi viešai socialiniame tinkle „Twitter“ pasidžiaugė, kaip buvo „smagu Londone susitikti su bičiuliu“.

Tas bičiulis buvau aš. Tada ir ėmiau tikėti (deja, klaidingai), jog esame draugai. Klydau. Tą patį vakarą ji susipažino su princu Harry, kitą dieną buvo pirmame pasimatyme, ir aš daugiau iš jos nieko negirdėjau. Nė žodelio. Mane metė. Ir ne tik ji. Mane metė ir Rickas Hoffmanas. Iš jo nieko negirdėjau pusantrų metų, o tada staiga vieną dieną jis ėmė ir apsireiškė. Iš karto po karališkų vestuvių gegužę, kuriose, žinoma, dalyvavo.

„Piersai! Apgailestauju neatrašęs. Privalai suprasti: kai tik išgirdau naujieną, iš pagarbos Meghan nebegalėjau dalintis informacija. Dabar jau galiu papasakoti įdomių dalykų! Būtų smagu susitikti tavo pasirinktoje vietoje. Lauksiu žinių. Myliu tave, bičiuli“.

Neatrašiau, nes visgi nesupratau, NESUPRATAU. Tikras draugas kito draugo pusantrų metų nepalieka likimo valiai, juk taip? Tai labai nemandagu.

Tiesą sakant, tos porelės elgesys netgi labai nemandagus. Mane apvyniojo apie pirštą du antros kategorijos aktoriūkščiai, tenorėję iš manęs naudos savo karjerai. Tik štai, kai jų kelyje pasitaikė svarbesnis ir įtakingesnis žmogus – šiuo atveju princas Harry – mane išmetė į šiukšlių dėžę. Dabar, žvelgiant iš laiko perspektyvos, man šis jų projektas netgi pradeda atrodyti vertas pagarbos.

Be to, kas aš toks – buvęs bulvarinio dienraščio redaktorius – kad galėčiau smerkti naudos siekiančias garsenybes? Kita vertus, ši patirtis suformavo gana cinišką ir įtarų požiūrį į Meghan Markle. Ir jos elgesys po vestuvių su princu Harry jį tik sutvirtino. Nuo tos akimirkos, kai prieš vestuves kažkur perskaičiau apie jos pareiškimą, esą „Ko Meghan nori, tą Meghan gauna“, mano širdis nusirito į kulnus.

Bijau, kad būtent tokia ji ir yra iš tikrųjų. Bet kuris asmuo, nesuteiksiantis jai to, ko ji nori, ar tiesiog imsiantis kliudyti jos karjeros planams, bus nustumtas į šalį. Jos pirmasis vyras? Tapo nebereikalingas įsibėgėjus karjerai „Suits“. Jos disfunkcinė šeima? Neįsileido į vestuves. Jos vargšas tėvas? Nušalintas ir pasmerktas dėl nemokėjimo elgtis su sunkiai jo pečius užgulusia žiniasklaidos dėmesio našta. Meghan be skrupulų atsisakė savo tikrojo senojo gyvenimo – jį pakeitė glamūrinis Karalienės, Michele Obamos ir Clooney pasaulis.

Naujame Meghan fantazijų pasaulyje šiaip ne taip vietos liko tik jos motinai Doriai. Deja, senų įpročių taip lengvai neatsikratysi. Negatyvių naujienų apie Meghan kaprizus ir sudėtingą charakterį, kuriomis dalijasi rūmų šaltiniai, daugiau nei pakankamai. Sako, kad papiktino Karalienę vestuvėms pareikalavusi tiaros su smaragdais. Sklando gandai ir apie vis gilėjančius jos nesutarimus su Kate Middleton – pastaroji dėl grubaus Meghan elgesio per mažosios Charlotte suknelės matavimą netgi pravirko.

Sklando gandai, kad Kate labai nepatinka ir itin arogantiškas jos elgesys su karališkuoju personalu. Asmeninė Meghan asistentė Melissa Toubati neseniai vos po pusmečio metė darbą – taip pat nepakėlė Meghan teroro. Karališkieji šaltiniai teigia, kad visiems jau iki gyvo kaulo įgriso jos noras vadovauti ir reikalauti beprasmiškų dalykų, pavyzdžiui, jau 5 valandą ryto elektroniniu paštu ji siunčianti reikalavimus. Be to, šv. Jurgio koplyčioje, kur vyko vestuvės, pageidavo oro gaiviklių – „užmušti tam pelėsių dvokui“. Absurdiškas reikalavimas, kurio, žinoma, niekas nepaisė.

Kai Didžiosios Britanijos karališkųjų rūmų šaltiniai pradeda skleisti tokius nemalonius gandus, deja, bet tenka patikėti, kad dauguma jų – nelaužti iš piršto. Be to, iš asmeninės patirties sakau – nė vienas jų manęs pernelyg ir nestebina.

Tai neturi nieko bendro su seksizmu ar rasizmu, kaip kad teigia kai kurie kvailoki komentatoriai. Esu tikras, kad viskas žymiai paprasčiau: Meghan Markle tiesiog savimyla profesionali aktorė, gavusi gyvenimo vaidmenį ir pasiryžusi iš jo pasiimti viską, ką tik įmanoma.

Ji daugiau nei 20 metų naudojosi kitais, o, atėjus akimirkai, kai jie tapdavo nebereikalingi, be skrupulų atsisveikindavusi „Sudie, nevykėliai“. Aš tai žinau, nes pats buvau iš jų.

Tik su karališkąja šeima toks planas neišdegs: jei ji su jais galiausiai norės pasielgti kaip su manimi, teks stoti prieš sistemą, kurios įveikti tiesiog neįmanoma.

Tai patvirtintų, jei galėtų, tiek princesė Diana, tiek Jorko kunigaikštienė Sarah. Pirmą kartą gyvenime Meghan Markle sužinojo, kad ne visada gaus, ko panorėjusi.

 (Komentarų: 0)

Susiję straipsniai:

Susiję straipsniai: