Psichologinės konsultacijos, Skelbimai - Anglija.lt
 

Psichologinės konsultacijos 

Anglija.lt skelbimas: RasaUsArtTherapy - siūlo asmeninio koučingo, meno terapijos ir psichologinio konsultavimo paslaugas visiems lietuviškai ir rusiškai kalbantiems žmonėms - šeimos, asmeniniais, krizių, adaptacijos ir kitais savirealizacijos klausimais.

Vienas užsiėmimas truks 60 minučių. Pirminio seanso metu pirmosios 15 minučių yra nemokamos, nes kiekvienas klientas turi teisę pasirinkti sau tinkamiausią psichologą atitinkantį jo poreikius. Prireikus siūlome pakeisti psichologą mūsų įmonėje arba susirasti specialistą savarankiškai. Po pirmosios konsultacijos pagal jūsų situaciją ir pageidavimą bus parengta atitinkama programa.

Kai kurias koregavimo programas sukūrėme patys, remdamiesi mokslo žiniomis ir šiuolaikinio gyvenimo eigos ypatumais, ir naudojame jas kaip "unikalius metodus". Taip pat koučingo ir psichologinės pagalbos procese parengiame savarankiško darbo programą, skirtą rezultatui įtvirtinti. Terapijai taikome platų meno terapijos spektrą.

Psichologas koučeris nepakeis jūsų artimųjų ir jus supančio pasaulio. Klientas pats turi keisti save ir savo gyvenimą. Nuo to, kiek esate atviri ir pasiruošę šiam darbui, priklauso rezultatas - jūsų dvasinė ramybė, gyvenimo prasmės atradimas ir vidinė stiprybė.

Mes esame čia tam, kad jums padėtume.
Konfidencialumo ir etikos garantijos.
Tik iš anksto susitarus telefonu/WhatsApp arba el. paštu.
Sesijos vyksta lietuvių ir rusų kalbomis.

Anglija.lt neatsako už skelbimų turinį: tekstą, nurodytus kontaktus ir pan. Jei manote, kad skelbimo turinys yra klaidinantis arba nelegalus, susisiekite su Anglija.lt.
Paskelbta:
2024-04-12 04:46
Skelbimo autorius:
Telefonas:
El. paštas:
Įdėk naują skelbimą
 (Komentarų: 0)

Įmonių katalogo kategorijos

Viso įmonių
   












Puslapiai: 12...7