Vertimas vokiečių kalba, Skelbimai - Anglija.lt
 

Vertimas vokiečių kalba 

Anglija.lt skelbimas: + 370 653 161 39
GvidasM@gmail.com
https://www.vokieciu-vertejas-vokieciu-vertimai-teise-vertimas.com
Vertėjas vokiečių kalba verslo, komercijos ir teisės srityse
Tiek Lietuvoje, tiek ir Vokietijoje
Vertimas vokiečių kalba teisinėje srityje yra pagrindinė mano profesinė kaip vertėjo teisininko veikla. Turiu daugiametę vertimo patirtį, taip pat bendravimo su Vokietijos klientais, užsakovais, teisininkais ir kitais asmenimis. Dažniausiai mano verčiami dokumentai yra administracinių įstaigų, teismų dokumentai bei sutartys, reklama, marketingo bei interneto svetainių tekstai. Preikus Jums gali būti suteikta kvalifikuota teisinė pagalba Vokietijoje.
Man labai svarbu tinkamai perteikti ne tik mintį, bet ir atitinkamą kontekstą ir, jeigu įmanoma, pasirinkti analogiškus terminus ir sąvokas, artimiausias tikslinėje kalboje.
Turėdamas gilią kalbų ir kultūrų supratimą, užtikrinu, kad Jūsų turinys būtų sklandžiai ir tiksliai verčiamas, o vertimas vokiečių kalba tenkintų Jūsų poreikius. Mano darbo metu visada laikomasi griežtų kalbos ir terminijos standartų, todėl Jūsų projektai ir užduotys bus atliekami tiksliai ir profesionaliai. Nesvarbu, ar Jums reikia vertimo dokumentams, svetainei ar verslo sutarčiai, mano paslaugos bus pritaikytos Jūsų poreikiams ir situacijai.
Taip pat esu lankstus ir laiku ar netgi anksčiau laiko pateikiu užsakytus vertimus.

https://www.vokieciu-vertejas-vokieciu-vertimai-teise-vertimas.com/vertimas-vokieciu-kalba/

Anglija.lt neatsako už skelbimų turinį: tekstą, nurodytus kontaktus ir pan. Jei manote, kad skelbimo turinys yra klaidinantis arba nelegalus, susisiekite su Anglija.lt.
Paskelbta:
2024-03-26 18:50
Skelbimo autorius:
Vardas:
Vertėjas teisininkas vokiečių kalba
Miestas:
Vilnius
Telefonas:
El. paštas:
Įdėk naują skelbimą
 (Komentarų: 0)

Įmonių katalogo kategorijos

Viso įmonių
   











Puslapiai: 12...7