Skautų mokykla, Skelbimai - Anglija.lt
 

Skautų mokykla 

Anglija.lt skelbimas: Paziurekite i siu metu issilavinimo neturincios skautu destyme pagalbininke Katherine Leatherland. Is ankstesnios Katherine Leatherland biografijos apie skautu pagalbininke galima suprasti, kad jai labai patiko lankytis bare.
Mano vaikas lanke skautu mokykla, kurioje teko susidurti su sunkumais destyme, tai yra menedzere visiskai nesirupino pravesti mokiniams destymo ypatumu ir ugdyti vaiku, taip pat jos klausos aparatas nuolat strigo todel ji vis nesugebedavo susikalbeti arba rinkamai isgirsti pasnekova. Taip pat skautu klases lyderis pasisaipe is studento vardo, o man padavus komplaina, paaiskejo tai, kad klases lyderis nedesto Jungtineje Karalysteje skautu uzsiemimu ir menedzere netesia vaiku destymo ypatumu uzsiemimose. Apmaudu, bet mums teko su vaiku palikti skautu uzsiemimus del nedestomu dalyku pamoku metu atsakingumo ir nekokybisko ugdymo, kaip pagalbiniu darbuotoju, kuri yra viena is ju, tai Katherine Leatherland, kuri neturi visiskai savo autobiografijos korektiskame ugdyme mokslo istaigoje ir sukelia dideliu riziku iskylose su jaunaisiais skautais ir kuriant jaunuju skautu biografija jaunuju skautu ugdyme ir biologineje ju vystymosi raidoje.
As nepatarciau norintiems stoti i skautu grupe issirinkti 6th Oakridge Methodist Church Hall, Basingstoke. Sioje mokykloje visiskai nera kvalifikuotu destytoju skautu grupeje Squirrels.

Anglija.lt neatsako už skelbimų turinį: tekstą, nurodytus kontaktus ir pan. Jei manote, kad skelbimo turinys yra klaidinantis arba nelegalus, susisiekite su Anglija.lt.
Paskelbta:
2024-04-22 14:12
Skelbimo autorius:
Vardas:
Jurate Jakaite
Telefonas:
Įdėk naują skelbimą
 (Komentarų: 0)
   
Puslapiai: 1