„Amber Bakery“ 5-metis kvepėjo duona - Anglija.lt
 

„Amber Bakery“ 5-metis kvepėjo duona 

Daugelio pamėgtą ruginę duoną, pyragus, bandeles su varške ar aguonuomis bei bent kelių rūšių tortus gaminanti, Londone įsikūrusi kepykla praeitą savaitgalį savo darbuotojus, klientus bei svečius pakvietė į 5 metų sukaktuves.

Kepyklos direktorė Nadia Genčas prisimindama įmonės veiklos pradžią minėjo, jog viskas prasidėjo nuo kelių duonos kepėjų ir vienos konditerės. Per penketą metų įmonė augo ir plėtėsi, buvo įsigyti nauji įrengimai, atsirado nauji gaminiai, daugėjo darbuotojų.

Šiuo metu įmonė šviežiais duonos ir pyrago gaminiais aprūpina per 100 Londone bei kituose JK miestuose įsikūrusių parduotuvių. Duona kepama prisilaikant senųjų kepimo tradicijų ir nenaudojant dirbtinių priedų ar konservantų. Gamyboje naudojamos tik aukščiausios kokybės žaliavos, kurių dauguma vežamos iš Lietuvos.

Į šventę susirinkę svečiai turėjo progą ne tik apžiūrėti labiausiai mėgstamų duonos ir pyrago gaminių parodą, bet ir paragauti pagal naujai sukurtus receptus keptos duonos. Svečiai ragavo ir rinko skaniausią naujos receptūros duoną ir tortą, kuriems bus suteikti “Jubiliejinės” duonos ir “Jubiliejinio” torto vardai.

Daugelio pamėgtą ruginę duoną, pyragus, bandeles su varške ar aguonuomis bei bent kelių rūšių tortus gaminanti, Londone įsikūrusi kepykla praeitą savaitgalį savo darbuotojus, klientus bei svečius pakvietė į 5 metų sukaktuves.

Kepyklos direktorė Nadia Genčas prisimindama įmonės veiklos pradžią minėjo, jog viskas prasidėjo nuo kelių duonos kepėjų ir vienos konditerės. Per penketą metų įmonė augo ir plėtėsi, buvo įsigyti nauji įrengimai, atsirado nauji gaminiai, daugėjo darbuotojų.

Šiuo metu įmonė šviežiais duonos ir pyrago gaminiais aprūpina per 100 Londone bei kituose JK miestuose įsikūrusių parduotuvių. Duona kepama prisilaikant senųjų kepimo tradicijų ir nenaudojant dirbtinių priedų ar konservantų. Gamyboje naudojamos tik aukščiausios kokybės žaliavos, kurių dauguma vežamos iš Lietuvos.

Į šventę susirinkę svečiai turėjo progą ne tik apžiūrėti labiausiai mėgstamų duonos ir pyrago gaminių parodą, bet ir paragauti pagal naujai sukurtus receptus keptos duonos. Svečiai ragavo ir rinko skaniausią naujos receptūros duoną ir tortą, kuriems bus suteikti “Jubiliejinės” duonos ir “Jubiliejinio” torto vardai.

 (Komentarų: 2)

Susiję straipsniai:

Susiję straipsniai: